Menuforslag – Udvalgte

Vores menuer er kun et lille udvalg af, hvad vi kan tilbyde. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak.
Ring til os om jeres ønsker og behov.

 

Bryllupsmenu 2 pr. person 325,-

  • Forret
    – Fisketallerken m/røget laks, lynstegt tun m/sorte sesam samt stegte tiger rejer m/hjemmebagt brød
  • Hovedret
    – Helstegt oksemørbrad m/pesto stegte kartofler og rødbede salat m/brombær og havtorn
  • Dessert
    – Hjemmelavet Marcelkage m/coulis af bær

Reception pr. person 95,-

  • Canapé m/røget laks og peberrod dressing
  • Mini croissant m/hønse eller rejesalat
  • Mini sandwich m/æggesalat
  • Mini sandwich m/tunmousse
  • Mini frikadeller
  • Jordbær dyppet i Callebaut chokolade (i sæson)
  • Oste i tern m/druer

Fødselsdag pr. person 225,-

  • Forret
    – Varmrøget laks m/limecreme og hjemmebagt brød
  • Hovedret
    – Sennepstegt kalveculotte m/timian kartofler og tomatsalat
  • Dessert
    – Hjemmelavet Tiramisu

De 3 gode pr. person 235,-

  • Lakserillete med fennikel/dild toppings, på bund af spæde blade med lækker havtorn
  • Kalvefilet med springløg og langtids bagte tomater hertil Pommes Anna (eller valgfri)
  • Blødende chokoladekage med coulis af bær og hjemmelavet vanille is (Kage skal færdigbages på stedet)

 

Herre menu pr. person 245,-

  • Bresaola carpaccio med parmesan og ruccula hertil hjemmebagt brød
  • Helstegt Oksefilet 250 gram
  • Hasselbach kartofler og bearnaise sauce
  • Bønner i baconsvøb
  • Langtidsbagte cherrytomater på stilk

 

Lux menu pr. person 365,-

  • Spyd med bacon svøbte tigerrejer på bund af salat med mango chutney og hjemmebagt brød.
  • Krondyr filet med honningbagte løg, Pommes Anna og brombær sauce.
  • Gorgonzola med ristet rugbrød og syltede mocca pære.
  • Vanilje Panna Cotta med syltede bær

Hitteren pr. person 265,-

  • Varmrøget laks på bund af salat med lime dressing
  • Kalveculotte med grovkornet sennep, unghanebryst med citron/ timian
  • Ovnristede kartofler og flødekartofler
  • 2 af sæsonen bedste salater

Tilkøb til “Hitteren” Brownies med frugt og hjemmelavet is 35,-

Lady style pr. person 235,-

  • Røget Forrel med mild karry dressing på bund af salat med forårsløg og cherry tomat.
  • Unghanebryst stegt med grøn pesto
  • Ristede kartofler
  • Melonsalat med feta og oliven i en let mynte dressing
  • Hvedekerne salat med årstidens grønt.

Tilkøb til “lady style”: Creme brulée med hakket karamel og nødder 35,-

Den hurtige pr. person 105,-

  • Svinemørbrad med spegeskinke.
  • Halve bagekartofler med hjemmelavet dip.
  • Bønnesalat med feta, rødløg og valnødder.