Catering til hverdag og fest i Storkøbenhavn & Nordsjælland

Vi kender det alle, der skal laves mad til flere gæster end dit køkken kan rumme eller du selv kan overskue. Det kan også være dit firma leder efter en ny fast leverandører til jeres madordning.

Hvorfor ikke vælge den lette løsning og få maden bragt ud – direkte og til tiden i hele Storkøbenhavn

Slap af og nyd festen. Fru Bonde klarer alt inden for mad og servicering til netop dit arrangement. Vi leverer professionel tilberedt mad til både hverdags- og festarrangementer. Minimum 10 kuverter.  Med professionelle folk i ryggen behøver du ikke bekymre dig om det praktiske, når det kommer til maden. Vi leverer dejlig mad i bedste kvalitet, fremstillet af naturlige og gode råvarer. Uanset om det drejer sig om mad til 10 eller 800 mennesker, bliver måltidet en skøn oplevelse.

Ikke kun maden er i top. Vi overholder naturligvis også fødevarestyrelsens regler ift. rengøring, opbevaring og behandling af fødevarerne. Se vores seneste kontrolrapporter her.

Hvad kan Fru Bonde Catering gøre for sine kunder?

Fru Bonde Catering leverer mad til alle slags arrangementer i Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder:

  • Mad ud af huset (reception, brunch, konfirmation, bryllup, jubilæum, ostebord, nytår mv.)
  • Frokostordning (til både private og offentlige (EAN) virksomheder)
  • Smørrebrød/sandwich (hjemmebagt (rug)brød)

Vi leverer også mad til forskellige firmaarrangementer eller begivenheder, hvor firmaet deltager som en gruppe. Deltager din virksomhed i fx DHL stafetten, er vi leveringsdygtige med forskellige pakkeløsningerhttps://frubonde.dk/mad-til-dhl-stafetten-2017/

Fru Bonde Catering – en verden af muligheder

Med et 450m2 stort køkken og en stab på 13 engageret medarbejdere som kan klare lidt af hvert, er det kun fantasien som sætter grænser. Vores veluddannede medarbejdere har fx specialiseret sig inden for det spanske, italienske og nordiske køkken. Vi er meget fleksible og går hele vejen for at realisere dine madønsker. Vores totalarrangement dækker alt fra pindemadder til borde, stole og service se mere på: www.udlejningskompagniet.dk

Alt vores mad tilberedes fra bunden og vi går aldrig på kompromis med råvarer og kvalitet. Vi overholder vores aftaler og sørger for at du som kunde er enige om, at vi altid møder dine forventninger.

Maden skal ikke kun smage godt, den skal også serveres så den bliver en nydelse for øjnene. Vores kokke bærer uniform og maden serveres på porcelæn eller stål service.

Grilled Lamb Cutlets Chasseur sauce Pomme Anna and

Kontakt Fru Bonde Catering i dag

Leder du/i efter en leverandør? Ring til Fru Bonde Catering på +45 4731 1010 mellem 7 -14 på alle hverdage eller send en mail til   MAD@FRUBONDE.DK med dine ønsker og forespørgsler.
Vi har overtaget Frederikssund Smørrebrød og produktionen har vi flyttet til Slangerup. Fru Bonde er også Frederikssund Smørrebrød

Kontakt os i dag og sammen sætter vi fantastiske måltider sammen!