Jul og And til Juleaften

Julefrokost – alt det lækre til julebordet!
Bemærk lukket fra 24/12 til og med 1/1 2022

Bestil i god tid. Sælges kun nov og dec.

“Den Overdådige” Julebuffet

Marineret sild med løg og capers

Karrysild med løg og capers

Ovnbagt laks med rejer, friske asparges hertil pisket urte mayo.

Lun rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Lun andebryst med æble/løg kompot

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce (kan lunes)

Vesterhavets ost og brie med peberfrugt samt druer

Samt lyst- og rugbrød samt kuvert smør og fedt

Pris pr. pers 315.- * Ekskl. levering (ved minimum 8 pax)

“Den klassiske” Julebuffet

Marineret sild med løg og capers samt karrysalat

Lun rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Kogte ½ æg og rejer med mayonnaise, dild og citron.

Hønsesalat og sprød bacon.

Lun leverpostej med små svampe og rødbeder

Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebær sauce (kan lunes)

Samt lyst- og rugbrød samt kuvert smør og fedt

Pris pr. person 200.- * Ekskl. levering (ved minimum 8 pax)

“Vegetar Jule menu”

Tærte med skalotteløg, gedeost og timian

Æggesalat med mild karrycreme og urter

Svampepaté med sæsonens svampe

Ovnristede kartofler med havsalt

Vegetar pølser med grov sennep, med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Salat med syltede bagte rødbeder og grønkål vendt i mild kirsebær glace med ristede kerner

Cheesecake

Samt lyst- og rugbrød samt kuvert smør og fedt

Pris pr. person 250.- * Ekskl. levering Sælges kun sammen med andre menuer

“Hurtig og lun Juleret “

Julemedister med grønlangkål

Hamburgerryg med sennep

Brune og hvide kartofler

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebær sauce (kan lunes)

Pris pr. person 195.- * Ekskl. levering (ved minimum 8 pax)

“Tilkøb”

  • Ekstra rugbrød  kr. 35.-
  • Ekstra kuvert smør kr. 4.-
  • Kuvert fedt – kr. 4.-

“Lækker Smagfuld And “

Som noget nyt i år kan du købe årets JULE And hos Fru Bonde, der er 2 muligheder:

Pakke 1:

1/2 Kødfyld saftig stegt Cherry Valley And ” Kaldet Danske And” pakket til at lune i ovnen, med æbler og svesker.

Pillet og Brunede Asparges kartofler (vendt i sukkerlage)

Hvide kartofler

Hjemmelavet rødkål og Hjemmelavet agurkesalat

1/2 liter smagfuld andesauce

Pris kr. 295.-

Pakke 2:

1/2 Kødfyld saftig stegt Cherry Valley And ” Kaldet Danske And” pakket til at lune i ovnen, med æbler og svesker.

1/2 liter smagfuld andesauce

Pris kr. 235.-

Dessert:

Ris A la mande (hjemmelavet) med kirsebær sauce

Pris kr. 40.- per person.

Ænder og dessert kan afhentes Onsdag 22/12 og 23/12 fra kl. 10.00 til kl. 15.00