Jul & Nytår menu 2018

ÅRETS NYTÅRSMENU 2018

– Når det skal være ekstra lækkert!

Forret

  • Lakseterrin – Kold og varm røget, samt citron dampede laks, kapers og friske urter, serveres med hvidvins kaviar, hjertesalat og lime sauce og lækkert hjemmebagt brød

Mellem ret

  • Sorbet is – Æble

Hovedret –  Nu med 2 valgmuligheder!!!!! Vælg mellem følgende :

  1. Braiserede svinebryst, med grov mos af vores hjemmerøget selleri, kartoffel og friske urter, hertil smørstegte lækre gulerødder med stilk og bouillon sauce
  2. Oksemørbrad som bøffer, med grov mos af vores hjemmerøget selleri, kartoffel og friske urter, hertil smørstegte lækre gulerødder med stilk og sky sauce med kantareller.

Mellem ret

  • Sorbet is – Champagne

Dessert

Vanilje og græskar

  • Vanilje mousse med karamelliserede græskar, græskar bund, hvid chokolade glaze og sprødt rugbrød  

Kl. 24.00   1. stk Bagerens lækre kransekage med nougat

5 retter inkl. kransestykke

365.- per person. ingen minimum antal.

Udførlig tilberednings-vejledning medfølger.

Alt er hjemmelavet – med gode råvarer!

Betaling kontant/dankort, mobilepay ved afhentning
Bindende bestilling fortages senest tirsdag den 27/12 kl. 12.00.
Ved bestilling oplyses, navn og telefonnummer(mobil).
Kontakt os på 47311010 eller på mail: mad@frubonde.dk

Afhentning sker  31/12 mellem 11.00 og 13.00 Industrivej 24 K, 3550 Slangerup
Vi har lagt den røde løber ud og byder som vanligt på et glas og et kransekage stykke