Jul & Nytår menu 2018

ÅRETS NYTÅRSMENU 2018

– Når det skal være ekstra lækkert!

Forret

  • Lakseterrin – Kold og varm røget, samt citron dampede laks, kapers og friske urter, serveres med hvidvins kaviar, hjertesalat og lime sauce og lækkert hjemmebagt brød

Hovedret

  • Braiserede svinebryst, med grov mos af hjemmerøget selleri, kartoffel og friske urter, hertil smørstegte gulerødder og bouillon

Mellem ret

  • Sorbet is – Champagne

Dessert

Vanilje og græskar

  • Vanilje mousse med karamelliserede græskar, græskar bund, hvid chokolade glaze og sprødt rugbrød 

Kl. 24.00 1 stk Bagerens lækre kransekage med nougat

4 retter inkl. kransestykke

365.- per person. ingen minimum antal.

Udførlig tilberednings-vejledning medfølger.

Alt er hjemmelavet – med gode råvarer!

 

Betaling kontant/dankort, mobilepay ved afhentning
Bindende bestilling fortages senest tirsdag den 27/12 kl. 12.00.
Ved bestilling oplyses, navn og telefonnummer(mobil).
Kontakt os på 47311010 eller på mail: mad@frubonde.dk

Afhentning sker  31/12 mellem 11.00 og 13.00 Industrivej 24 K, 3550 Slangerup
Vi har lagt den røde løber ud og byder som vanligt på et glas og et kransekage stykke