Jul & Nytår

ÅRETS NYTÅRSMENU 2019/20 igen med FRISKFANGET HUMMER!

– Når det skal være ekstra lækkert!

Forret

  • Jordskokkesuppe med kørvel olie dråber og lakserogn hertil ristet rugbrød

Hovedret

  • Surf and turf – Frisk fanget tilberet 1/2 hummer
  • Lækker mør Oksemørbrad bøf
  • Langtidsbagte Cherry tomater
  • Sprøde rodfrugter skåret i mundrette bider (persillerødder og rødbeder)
  • Pommes Anna – lækre smørbagte kartoffelskiver med timian
  • Skysauce lavet med okseben

Dessert

Gateau Marcel toppet med hvide chokolade flager, hertil ananas vendt i mynte, friske bær og rød hindbær coulis

Kl. 24.00   1. stk Bagerens lækre kransekage med nougat

445.- per person. ingen minimum antal.

 

Udførlig tilberednings-vejledning medfølger.

Alt er hjemmelavet – med gode råvarer!

Betaling kontant/dankort, Mobilepay ved afhentning
Bindende bestilling fortages senest tirsdag den 27/12 kl. 12.00.
Ved bestilling oplyses, navn og telefonnummer(mobil).
Kontakt os på 47311010 eller på mail: mad@frubonde.dk

Afhentning sker  31/12 mellem 12.00 og 14.00 Industrivej 24 K, 3550 Slangerup
Vi har lagt den røde løber ud og byder som vanligt på et glas og et kransekage stykke