Julemenuer & Nytårsmenuen

ÅRETS NYTÅRSMENU 2019/20 igen med FRISKFANGET HUMMER!

– Når det skal være ekstra lækkert og luksus!

Forretten

  • Cremet Jordskokkesuppe med sprød bacon, toppet med kørvel olie dråber og lakseørred rogn hertil ristet hjemmebagt rugbrød

Hovedretten Surf n` Turf

  • Friskfanget tilberedt 1/2 hummer
  • Lækker Oksemørbrad bøf fra Uruguay
  • Serveret med langtidsbagte cherry tomater og sprøde persillerødder og rødbeder skåret i mundrette bider
  • Pommes Anna – lækre smørbagte kartoffelskiver med timian
  • Skysauce lavet med okseben

Desserten

Gateau Marcel toppet med hvide chokolade flager og hjemmelavet vanilje is, hertil små friske ananasstykker vendt i mynte, friske bær og hindbær coulis.

Kl. 24.00  

1. stk Bagerens lækre kransekage med nougat (Bagergårdens)

445.- per person. ingen minimum antal.

 

Nyhed! Børne menu 2019/20 kun i forbindelse med hovedbestillinger(Nytårsmenuen)

Forret

  • 2 kylling spyd (satay) med stænger af grønt.

Hovedret

  • Okse bøf med grove kartoffel både,
  • Bearnaise sauce ( kan opvarmes ).
  • Råkost salat med rosiner og ananas.

Dessert

Hjemmelavet Vanilje is med hakket chokolade og runde vaffel rør og melon kugler og bær.

125.- per person. kun sammen med nytårsmenuen!

Udførlig tilberednings-vejledning medfølger.

Alt er hjemmelavet – med gode råvarer!

Betaling kontant/dankort, Mobilepay ved afhentning
Bindende bestilling fortages senest fredag den 20/12 kl. 12.00.
Ved bestilling oplyses, navn og telefonnummer(mobil).
Kontakt os på 47311010 eller på mail: mad@frubonde.dk

Afhentning sker  31/12 mellem 12.00 og 14.00 Industrivej 24 K, 3550 Slangerup
Vi har lagt den røde løber ud og byder som vanligt på et glas og et kransekage stykke