Jul & Nytår menu 2018


ÅRETS NYTÅRSMENU 2018

Når det skal være ekstra lækkert!

Forret

Hovedret

Dessert

Kl. 24.00 1 stk hjemmelavet kransekage.

4 retter inkl. kransestykke
ingen minimum antal.
 
Udførlig tilberednings-vejledning medfølger.

Alt er hjemmelavet – med gode råvarer!

Betaling kontant/dankort, mobilepay ved afhentning
Bindende bestilling fortages senest onsdag den 27/12 kl. 12.00.
Ved bestilling oplyses, navn, adresse og telefonnummer(mobil).
Kontakt os på 47311010 eller på mail: mad@frubonde.dk

Afhentning sker  31/12 mellem 11.00 og 13.00 Industrivej 24 K, 3550 Slangerup
Vi har lagt den røde løber ud og byder som vanligt på et glas og et kransekage stykke

 


Julemad – Uhm alt det lækre til julebordet!

Husk igen i år leverer vi også 1. og 2. juledag Bestil i god tid!

 

Den Overdådige Julebuffet

Marineret sild med løg og capers samt karrysalat

Krydder sild med løg og capers (andre kan vælges)

Koldrøget laks med røræg og asparges

Lun rødspætte med hjemmerørt remoulade og citron

Kogt æg og rejer med mayonnaise, dild og citron

Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Lun æbleflæsk med æblekompot

Lun andebryst med svesker og appelsin

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce

Emmentaler og brie med peberfrugt samt druer

Samt vores hjemmebagte lyse- og rugbrød samt kuvert smør og fedt

Pris pr. pers 280.- *

 

Den klassiske Julebuffet

Marineret sild med løg og capers samt karrysalat

Lun rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Kogt æg og rejer med mayonnaise, dild og citron.

Hønsesalat med sprød bacon.

Lun leverpostej med svampe.

Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebær sauce

Samt vores hjemmebagte lyse- og rugbrød samt kuvert smør og fedt

Pris pr. person 180.- *

 

Ekstra jule muligheder

  • Sild m/ løg, capers ( marineret, krydder, stegte eller karry sild )
  • Rødspættefilet med mayo og rejer
  • Æg og rejer med mayo
  • Æg og bacon med karry dressing
  • Røget Ål med røræg
  • Røget laks med røræg eller rævesovs
  • Varmrøget laks med dild creme
  • Svinemørbrad a la creme (fløde og champignon)
  • Leverpostej med bacon ( evt. forberedt til at lune)
  • Roastbeef med peberod, remoulade og ristede løg
  • Hønsesalat med bacon
  • Krebsehalesalat med citron
  • Blodpølse med sirup og kanel
  • Spegeskinke m/ melon
  • Æbleflæsk og hvad dertil hører
  • Hamburgerryg med stuvet spinat
  • Sylte m/ sennep og rødbeder
  • Ribbenssteg m/ rødkål og surt (kan lunes)
  • Kamsteg m/ rødkål og surt ( kan lunes)
  • Brie m/ druer og ananas
  • Frugtsalat – hjemmelavet naturligvis!
  • Ris a la mande – 45.- hjemmelavet naturligvis!
  • Ekstra rugbrød – 30.- hjemmebagt naturligvis!
  • Ekstra kuvert smør – 3.-
  • Ekstra kuvert fedt – 3.-
  • Vi laver alt – også til flere 1000 hvis det skulle være.
  • Vi laver også platter – ring og hør prisen.
  • Vi laver også mad til Sportshaller – Diskoteker, Produktionsselskaber, bowlingcentre, konferencecentre, virksomheder m.fl

Levering i vores varebil.

Priser fra kun kr. 150.-

Evt. afhentning aftales med chaufføren for en ekstra pris.
Bemærk lånt service skal tilbageleveres i rengjort stand

Thermokassen skal Ikke lukkes til, efter brug.
Såfremt thermokasse ikke tilbageleveres betales for en ny, pris 600.-
Betaling altid ved levering eller forudbetalt, checks modtages ikke!

Ved større selskaber betales depositum på 50 % 14 dage før arrangementet.