Bryllup pr. person kr. 365,- (v/minimum 15 pers.)
Forret
Fisketallerken m/røget laks, lynstegt tun m/sorte sesam samt stegte tiger rejer m/hjemmebagt brød
Hovedret
Helstegt oksemørbrad
Pesto stegte kartofler pyntet med pinjekerner og parmesan flager,
Sprød grøn salat med mango, rødløg og cherrytomater pyntet med ærteskud
Sauce efter eget valg.
Dessert
Hjemmelavet Gateau Marcelkage, hjemmelavet Is, samt kåret ananas vendt i frisk mynte
Reception pr. person 145,- v/minimum 15 personer
– Canapé m/røget laks og peberrod dressing
– Mini croissant m/hønse, rejesalat, krabbe eller krebsehale
– Mini fuldkorns sandwich m/æggesalat
– Mini fuldkorns sandwich m/tunmousse
– Mini frikadeller
– Jordbær dyppet i Callebaut chokolade (i sæson)
– Oste i tern m/druer
Fødselsdag pr. person kr. 245,-
- Varmrøget laks på bund af salat m/limecreme og hjemmebagt brød
- Kalveculotte stegt med grovkornet sennep
- Timian kartofler
- Tomatsalat med syltede rødløg og mozzarella kugler
- Hjemmelavet Tiramisu m/ Amaretto likør
Hitteren pr. person kr. 285,- vores mest solgte
- Varmrøget laks på bund af salat med lime dressing, hertil hjemmebagt brød
- Kalveculotte stegt med grovkornet sennep
- Unghanebryst stegt med appelsin/ timian
- Ovnristede saltbagte kartofler
- Flødekartofler
- 2 af sæsonen bedste salater
- Tilkøb til “Hitteren” Brownies med skåret frugt og hjemmelavet is 60,-
Lady style pr. person kr. 245,-
- Lakseterrin med urter og kapers, på bund af hjertesalat med citron kaviar og sød lime dressing hertil hjemmebagt brød
- Unghanebryst stegt med grøn pesto
- Sesam stegte kartofler
- Melonsalat med feta og oliven i en let mynte dressing
- Hvedekerne salat med årstidens grønt.
Tilkøb til “Lady style”: Creme brulée med hvid chokolade/portvins syltede bær og rugbrøds crumble 60,-
“Tapas” menu pr. person kr. 250,- Signatur ret v/minimum 15 personer
- Sprød Rejesymfoni
- Små blinis med blandet fyld
- Kold røget laksetoppe med ravigotte sauce
- Stegt kalve slices hertil barbecue sauce (kold)
- Plukket kylling i mørk trøffel creme (varm ret)
- Italienske kødboller i spicy sauce hertil fuldkorns ris (varm ret)
- Parmaskinke sliced med melon pyntet med parmesan ost
- Lidt ost og brød
Den hurtige pr. person 135,-
– Helstegt Svinemørbrad med spegeskinke.
– Halve bagekartofler med hjemmelavet dip.
– Bønnesalat med feta, rødløg og valnødder og hjemmebagt brød